Μπαρτσελόνα: Κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με Μπρέιθγουεϊτ, που οδεύει προς Εσπανιόλ!

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ λίγες ώρες πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος στην La Liga συμφώνησε στην λύση του συμβολαίου με την Μπαρτσελόνα (όπου δεν υπολογιζόταν) και οι πληροφορίες τον στέλνουν στην συντοπίτισσα των «μπλαουγκράνα» Εσπανιόλ!

Μπαρτσελόνα: Κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με Μπρέιθγουεϊτ, που οδεύει προς Εσπανιόλ!

Παρότι με το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ο Τσάβι είχε καταστήσει σαφές στον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ ότι δεν τον υπολογίζει ενόψει της επόμενης εκείνος μέχρι την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου για την La Liga (01/09) ήταν αμετακίνητος στην απόφαση του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα αφού είχε συμβόλαιο ως το 2024.

Παρότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι Καταλανοί πρότειναν τη λύση του συμβολαίου του Δανού (κι ενώ δεν συμμετείχε ούτε στην προετοιμασία, αλλά ούτε και στους πρώτους αγώνες της σεζόν...) εκείνος συνέχισε ν' αρνείται.

Μάλιστα παρότι είχε προτάσεις από ομάδες του Κόλπου, εκείνος για να δεχθεί ζητούσε και τις απολαβές των δύο χρόνων που απέμεναν στο συμβόλαιο του για να δεχθεί!

Ενδιαφέρον έδειξε κι η Μαγιόρκα (ενώ γράφτηκε κι από την ΑΕΚ κρούση στην Μπαρτσελόνα, αλλά διαψεύστηκε από τους «κιτρινόμαυρους»...) χωρίς αποτέλεσμα κι ενώ η Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμη να του κάνει μονομερή λύση συμβολαίου.

Λίγες ώρες ωστόσο πριν την λήξη των μεταγραφών επήλθε πλήρης ανατροπή σκηνικού με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο τους αφού ο παίκτης τα έχει βρει με την συντοπίτισσα των «μπλαουγκράνα» Εσπανιόλ.

Προκειμένου να τον ξεφορτωθούν στην Μπάρτσα δεν σκέφτηκαν την αντιπαλότητα με τους «παπαγάλους», αφού... αδειάζουν μισθολογικά για να μπορέσουν να εγγράψουν τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής που ετοιμάζουν (Μάρκος Αλόνσο και Μπεγιερίν).

Ο Σκανδιναβός αποκτήθηκε τον Φλεβάρη του 2020 έναντι 18 εκατ. ευρώ από την Λεγκανές λόγω της πολύμηνης απουσίας, λόγω τραυματισμού, του Λουίς Σουάρες.

Ο 31χρονος σε 58 ματς είχε 10 γκολ και 5 ασίστ αλλά μετά την έλευση Τσάβι «εξαφανίστηκε» σταδιακά από την ομάδα...