Ο λόγος που δεν ανακοινώνει η Μπορντό τον Μισελέν

Η Μπορντό δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν από την ΑΕΚ, αλλά αυτό συμβαίνει για συγκεκριμένο λόγο.

Ο λόγος που δεν ανακοινώνει η Μπορντό τον Μισελέν

Εδώ και πολύ καιρό η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τη Μπορντό για την παραχώρηση του Κλεμάν Μισελέν. Συγκεκριμένα από τις 23 Αυγούστου έχει φύγει ο παίκτης για τη Γαλλία με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο και με οψιόν αγοράς.

Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής από τη Μπορντό και αυτό προκαλεί μία ανησυχία. Οι Γιρονδίνοι δεν έχουν κάνει επίσημη τη συμφωνία τους με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο λόγος που δεν έχει συμβεί αυτό είναι πως η Μπορντό βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής επιτήρησης από τον ελεγκτικό οργανισμός DNCG που είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των λογαριασμών των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών συλλόγων στη Γαλλία.

Η Μπορντό αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει περιορισμούς. Γι' αυτό και ο Μισελέν και ακόμα τέσσερις μεταγραφές που έχουν τελειώσει δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Εάν δεν ανάψει το πράσινο φως ο εποπτικός μηχανισμός δεν μπορεί να ολοκληρωθεί καμία από τις μεταγραφές. Πάντως στη Γαλλία επιμένουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις μεταγραφές της Μπορντό.