Η Νότιγχαμ κλείνει τον Μπόουλερ και η προοπτική του Ολυμπιακού

Η Μπλάκπουλ φέρεται να αποδέχτηκε την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Τζος Μπόουλερ, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Η Νότιγχαμ κλείνει τον Μπόουλερ και η προοπτική του Ολυμπιακού

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πολιορκούσε τις τελευταίες ημέρες τη Μπλάκπουλ προκειμένου να αποκτήσει τον Τζος Μπόουλερ. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες τελικά έδωσαν τα χέρια και το deal πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σύμφωνα με τους Άγγλους η Μπλάκπουλ αποδέχτηκε την προσφορά ύψους 4 εκατ. λιρών που της έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο 23χρονος εξτρέμ αναμένεται να μετακομίσει στο Νότιγχαμ

Η Φόρεστ ασχολούνταν πολύ καιρό με την περίπτωση του 23χρονου άσου με τον ίδιο πέρσι να έχει επιλέξει να μείνει στη Μπλάκπουλ. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της Νότιγχαμ ο Μπόουλερ δύσκολα θα μπορέσει να βρει θέση στο αρχικό της σχήμα.

Στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Νότιγχαμ παίρνει τον παίκτη και θα τον παραχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού στον Ολυμπιακό. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Χουάνγκ Ουί-Τζο και στο Νησί αναφέρουν πως το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Ο Μπόουλερ παίζει κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και το καλό του πόδι είναι το αριστερό. Πέρσι 45 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ.