Άγιαξ: Συμφωνία με την Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

Ο Άγιαξ ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και δίνει μάχη με το χρόνο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πριν την εκπνοή της προθεσμίας.

Άγιαξ: Συμφωνία με την Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

Θετική εξέλιξη φαίνεται τελικά ότι είχαν οι διαπραγματεύσεις του Άγιαξ με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Δημοσιεύματα στην Ολλανδία κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων στο οικονομικό και πλέον ο «Αίαντας» έχει ξεκινήσει τη μάχη με το χρόνο, ώστε να προλάβει την προθεσμία και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν την εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι οι μεταγραφές στην Ολλανδία ολοκληρώνονται απόψε, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που η προθεσμία είναι μέχρι αύριο (1/9).

Άγιαξ και Μπενφίκα συζητούσαν για ένα ποσό που έφτανε τα 13 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπενφίκα από το 2018, όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 48 συμμετοχές. Την τρέχουσα περίοδο έχει ήδη πάρει μέρος σε οκτώ ματς των «αετών» σε όλες τις διοργανώσεις.