Και επίσημα στη Ρόμα ο Μαντί Καμαρά (vid)

Η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαντί Καμαρά με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Και επίσημα στη Ρόμα ο Μαντί Καμαρά (vid)

Το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά και αυτή ήρθε πριν λίγη ώρα. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και κάτοχο του Conference League.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μαντί Καμαρά έγινε και με έναν ιδιαίτερο τρόπο από την ιταλική ομάδα. Συγκεκριμένα στα social media αναρτήθηκε βίντεο με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «τζιαλορόσι» και δίπλα υπήρχε βίντεο με εξαφανισμένα παιδιά με την ελπίδα -όπως αναφέρει το κλαμπ- να υπάρξει ευαισθητοποίηση και να βρεθούν αυτά τα παιδιά.

Ο Αφρικανός θα αγωνιστεί με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό με τη Ρόμα να πληρώνει ενοίκιο 1,2 εκατ. ευρώ και την οψιόν αγοράς να φτάνει στα 11,5 με 12 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, η Ρόμα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μία γεμάτη σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, αλλά είμαι εδώ για να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στου οπαδούς μας», ανέφερε ο Μαντί Καμαρά.

Την παρουσίαση του έκανε ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Τιάγκο Πίντο, που είπε: «Ο Καμαρά έχει μία σειρά από χαρακτηριστικά, τόσο τεχνικά όσο και φυσικά που αναζητούσαμε. Είμαι σίγουρος ότι θα αρπάξει την ευκαιρία και θα δείξει τον ίδιο χαρακτήρα που είχε επιδείξει σε όλη του την καριέρα και θα κάνει ότι μπορεί για να καθιερωθεί στον σύλλογο», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, ενώ ο Μαντί θα αγωνίζεται με το «20» στην πλάτη.