«Συμφώνησε με Γαλατασαράι ο Αμαβί», σύμφωνα με τους Τούρκους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής «Fotomac», ο Γάλλος μπακ-χαφ Ζορντάν Αμαβί συμφώνησε με την Γαλατασαράι μετά το «ΟΚ» της Μαρσέιγ για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

«Συμφώνησε με Γαλατασαράι ο Αμαβί», σύμφωνα με τους Τούρκους

Το ξαφνικό «μπάσιμο» της Γαλατά

Εκτός από τον Ολυμπιακό για αριστερό μπακ ψάχνει και η Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι προχώρησαν σε επίσημη πρόταση στη Μαρσέιγ και μάλιστα οι Μασσαλοί φέρεται να απάντησαν θετικά και στους γείτονες! Η γαλλική ομάδα σε γενικές γραμμές έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να απεμπλακεί από τον Αμαβί και ήταν σε μία κατάσταση σύγχυσης, φτάνοντας στο σημείο να αποδέχεται σχεδόν όλες τις προτάσεις που έφταναν στο γραφείο της. Άλλωστε, για πώληση δεν μπορούσε να κάνει λόγο. Οπότε όλες οι προτάσεις που έφταναν αφορούσαν δανεισμό και γι’ αυτόν τον λόγο τις αποδεχόταν.

Ο Ζορντάν Αμαβί ήταν ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας. Από το βράδυ της Δευτέρας οι πληροφορίες από τη Γαλλία ανέφεραν ότι ο παίκτης είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και ότι αυτό που απέμενε ήταν να τα βρει και ο πρωταθλητής Ελλάδας με τη Μαρσέιγ. Δεν ήταν φυσικά κάτι το οποίο φάνταζε να είχε υψηλά εμπόδια. Χθες το μεσημέρι λοιπόν υπήρχε συμφωνία και μεταξύ των δύο συλλόγων και πλέον αυτό που απέμενε δεν ήταν τίποτε άλλο από το πότε θα έμπαινε στο αεροπλάνο ο Αμαβί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό!

Τελικά, προς το απόγευμα προέκυψε ένα μικρό «αγκάθι», που δεν είχε να κάνει πάντως με τους «ερυθρόλευκους». Οι ατζέντηδες του Αμαβί είχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με τη Μαρσέιγ. Προφανώς υπάρχουν κάποια χρωστούμενα από τους Μασσαλούς προς τους μάνατζερ και τον παίκτη, με αποτέλεσμα την ύστατη στιγμή να μπει ένα «φρένο» στον δανεισμό του και κατ' επέκταση να «παγώσει» οριστικά.