«Μπλόκο» της Σασουόλο στη Μίλαν (0-0)

«Μπλόκο» της Σασουόλο στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν, την οποία υποχρέωσε σε ισοπαλία 0-0 για την 4η αγωνιστική της Serie A. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, ακίνδυνοι επιθετικά οι ροσονέρι.

«Μπλόκο» της Σασουόλο στη Μίλαν (0-0)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τεράστια χαμένη ευκαιρία από τη Μίλαν και συγκεκριμένα τον Ραφαέλ Λεάο (8'), αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν... φάτσα με το 1-0. Στο 21ο λεπτό ο Γιώργος Κυριακόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Αλεσάντρο Φλορέντσι, το εκτέλεσε ο Ντομένικο Μπεράρντι, αλλά ο Μάικ Μενιάν έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε το 0-0.

Η Μίλαν, η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη της Σασουόλο είχε μια καλή στιγμή μέχρι την ανάπαυλα, όμως το σουτ του Ολιβιέ Ζιρού στο 40' από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, με την Μίλαν να δείχνει τις ίδιες αδυναμίες, όπως στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα (1-1).

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους «νεροβέρντι» να μένουν αήττητοι για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (δύο ισοπαλίες και μία νίκη) και την Μίλαν να μην μπορεί να βρει γκολ ούτε στα 9 λεπτά καθυστερήσεων και να μένει χωρίς νίκη για δεύτερη φορά φέτος. Υπενθυμίζεται ότι έχει δύο «καθαρές» νίκες (2-0 και 4-2) στο γήπεδό της, αλλά να μην μπορεί να κερδίσει μακριά από αυτό τις Αταλάντα και Σασουόλο.

Παρ' όλα αυτά, είναι πρωτοπόρος με 8 βαθμούς, αλλά από κάτω της παραμονεύουν 6 ομάδες, που με νίκη θα την «γκρεμίσουν» από την κορυφή.

Το χαμένο πέναλτι της Σασουόλο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ