Μπλας: «Μένω και φέτος στη Ναντ»

Έκλεισε οριστικά το θέμα του Λουντοβίκ Μπλας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως και τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ναντ.

Μπλας: «Μένω και φέτος στη Ναντ»

Για περισσότερο από ένα μήνα… σέρνεται το θέμα του Λουντοβίκ Μπλας στη Ναντ και αν θα παραμείνει στο κλαμπ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τα «καναρίνια».

Συγκεκριμένα η Λιλ ήταν η ομάδα που είχε δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον. Μέχρι πριν λίγες ημέρες γινόταν λόγος για συμφωνία των δύο ομάδων στα 15 εκατ. ευρώ συν μπόνους 2,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο φαίνεται πως αυτή η ιστορία τελείωσε και μάλιστα θετικά για τη Ναντ με τον πολυτιμότερο παίκτη της περσινής σεζόν να μένει στην ομάδα.

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Europa League αυτή η είδηση είναι πολύ σημαντική αφού πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας. Ο ίδιος ο Μπλας μετά το ματς με την Τουλούζ έκανε δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας ότι μένει στη Ναντ.

Αρχικά μίλησε για το γεγονός ότι δεν έπαιξε βασικός με την Τουλούζ ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν δική του απόφαση. «Είπα στον προπονητή ότι δεν ήθελα να παίξω για να πάρω κάποιες απαντήσει. Αυτό έγινε. Τώρα είμαι ξεκάθαρος στο κεφάλι μου για τη νέα σεζόν και θα βρίσκομαι στη Ναντ».

Όσον αφορά στη φημολογία ότι θα προχωρήσει σε επέκταση συμβολαίου είπε: «Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και είμαι ξεκάθαρος ότι συνεχίζουμε έτσι ακόμα. Το πιο σημαντικό είναι πως και φέτος θα είμαι στην ομάδα», είπε ο παίκτης. Η L' Equipe αναφέρει ότι ο Μπλας και η Ναντ θα προχωρήσουν σε επέκταση του συμβολαίου γι' ακόμα δύο χρόνια.