Νέβιλ: «Μόνο δύο επιτυχημένες μεταγραφές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2013»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ σχολίασε καυστικά τις μεταγραφικές κινήσεις των «κόκκινων διαβόλων» από το 2013.

Νέβιλ: «Μόνο δύο επιτυχημένες μεταγραφές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2013»

Ο Γκάρι Νέβιλ όποτε βγαίνει να μιλήσει στο «Sky Sports», πάντοτε βρίσκει έναν τρόπο να τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Γενικώς, δεν χαρίζεται σε τίποτα και κανέναν!

Ο παλαίμαχος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε τις 26 μεταγραφές που έχουν κάνει οι «κόκκινοι διάβολοι» από το 2013 και χαρακτήρισε μόνο δύο ως απόλυτα επιτυχημένες!

Ο Νέβιλ βρήκε τα ονόματα των παικτών που πήγαν στο Ολντ Τράφορντ μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τόνισε ότι μόνο οι Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Μπρούνο Φερνάντες κρίνονται επιτυχημένοι.

Σύμφωνα με τον Άγγλο, «παίζονται» ανάμεσα στο «επιτυχημένοι» και «αποτυχημένοι» οι Άντερ Ερέρα, Λουκ Σο, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, Έντινσον Καβάνι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τέλος τις μεταγραφές που θεωρεί ως απόλυτα αποτυχημένες είναι οι Μαρουάν Φελαϊνί, Χουάν Μάτα, Μάρκος Ρόχο, Άνχελ Ντι Μαρία, Ντάλεϊ Μπλιντ, Μέμφις Ντεπάι, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Ματέο Νταρμιάν, Μόργκαν Σνάιντερλιν, Άντονι Μαρσιάλ, Έρικ Μπαϊγί, Χένρικ Μικχιταριάν, Πολ Πογκμπά, Βίκτορ Λίντελοφ, Ρομέλου Λουκάκου, Αλέξις Σάντσες, Ντιόγκο Ντάλοτ, Ντάνιελ Τζέιμς, Άαρον Γουάν-Μπισάκα, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, Άλεξ Τέλες, Αμάντ Ντιαλό, Τζέιντον Σάντσο και Ράφαελ Βαράν!