De Telegraaf: «Ο Ρομάνο κλέβει ειδήσεις από άλλους δημοσιογράφους»

Η ολλανδική De Telegraaf κατηγόρησε τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως κλέβει ειδήσεις από άλλους δημοσιογράφους.

De Telegraaf: «Ο Ρομάνο κλέβει ειδήσεις από άλλους δημοσιογράφους»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους και ειδικός σε θέματα μεταγραφών. Ωστόσο η De Telegraaf εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιταλού ρεπόρτερ. Συγκεκριμένα στο τελευταίο της podcast, Ο Μάρσελ Φαν Ντερ Κράαν κατηγορεί τον Ρομάνο πως κλέβει ειδήσεις από άλλους δημοσιογράφους.

Ο επικεφαλής της ολλανδικής εφημερίδας ανέφερε πως ο Ρομάνο αντιγράφει το ρεπορτάζ του Άγιαξ από τον συνάδελφο του Μάικ Φέργουεϊ.

«Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτός είναι ένα είδος μεταγραφικού γκουρού, αλλά είναι ο νούμερο ένα από τους ιστότοπους copy-paste. Μια μέρα σαν σήμερα (Παρασκευή.) Μπορείτε ήδη να το δείτε: δύο λεπτά μετά τον Μάικ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται με "πολύ αποκλειστικά νέα" για τον Αντόνι, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση στον Άγιαξ. Τότε ολόκληρη η Ευρώπη σκέφτεται: ουάου, είναι στην κορυφή. Αλλά απλώς κλέβει όλες τις ειδήσεις από κάθε δημοσιογράφο από κάθε χώρα. Κλέβει επίσης τις ειδήσεις από τον Μάικ Φέργουεϊ».

Πάντως τους τελευταίους μήνες ο Φέργουεϊ και ο Ρομάνο δίνουν μάχη για ένα αποκλειστικό στο ρεπορτάζ του Άγιαξ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές οι δυο τους να μπαίνουν σε αντιπαράθεση μέσω του twitter.