Γκλάντμπαχ - Χέρτα Βερολίνου 1-0: Είχε τη λύση ο Πλεά

Δεύτερο τρίποντο στη σεζόν για την Γκλάντμπαχ που λύγισε 1-0 τη Χέρτα Βερολίνου στο εναρκτήριο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στη Βundesliga

Γκλάντμπαχ - Χέρτα Βερολίνου 1-0: Είχε τη λύση ο Πλεά

Επιστροφή στα τρίποντα για την Γκλάντμπαχ! Τα «Πουλάρια» επικράτησαν 1-0 της Χέρτα Βερολίνου στο εναρκτήριο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στη Bundesliga και έφτασαν τους επτά βαθμούς. Χωρίς νίκη οι πρωτευουσιάνοι που έπαιξαν για παραπάνω από 20 λεπτά με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο α' μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν στο 34ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Πλεά. Μάλιστα, στην επανάληψη είδαν τα πράγματα να γίνονται πιο εύκολα αφού ο Ουρέμοβιτς αποβλήθηκε στο 69' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για παράβαση εντός της περιοχής.

Ο Χόφμαν όμως που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν άστοχος. Παρόλα αυτά, η Γκλάντμπαχ κράτησε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε και πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη σε τρεις αναμετρήσεις. Με έναν βαθμό παρέμεινε η Χέρτα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Την Παρασκευή (19/8)
Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου 1-0
(34' Πλεά)

Το Σάββατο (20/8)
16.30: Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης, Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ, Βόλφσμπουργκ-Σάλκε, Άουγκσμπουργκ-Μάιντς, Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ
19.30: Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία

Την Κυριακή (21/8)
16.30: Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Κολωνία
18.30: Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου