«Τεταμένη η διαπραγμάτευση με Ολυμπιακό, αλλά βοήθησε ο Τικίνιο»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μποταφόγκο μίλησε για τη μεταγραφή του Τικίνιο τονίζοντας πως τον ήθελε από τον Ιούλιο όταν και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

«Τεταμένη η διαπραγμάτευση με Ολυμπιακό, αλλά βοήθησε ο Τικίνιο»

Πολύ καιρό προσπαθούσε η Μποταφόγκο να αποκτήσει τον Τικίνιο Σοάρες και η μεταγραφή του έχει ενθουσιάσει τους Βραζιλιάνους. Ο 31χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε και επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στην παρουσίαση του το παρών έδωσε ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Αντρέ Ματσούκο. Από την πλευρά του έκανε γνωστό ότι οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακός είχαν ξεκινήσει από τον Ιούλιο.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά εδώ, παρουσιάζοντας σήμερα το νέο μας «9», τον Τικίνιο Σοάρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις μαζί του τον Ιούλιο με Αύγουστο αλλά δεν ήταν εύκολη η διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό λόγω του συμβολαίου του. Τον παρακολουθούσαμε πολύ καιρό. Ευτυχώς, στις πρώτες επαφές, ο Τικίνιο έδειξε ήδη ενδιαφέρον να επιστρέψει στη Βραζιλία. Ήταν λίγο τεταμένη διαπραγμάτευση, αλλά είχαμε τη βοήθεια του Τικίνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Μποταφόγκο.