Αποθεώνουν τον Τικίνιο στην Βραζιλία

Μεγάλα αφιερώματα στην Βραζιλία για τον Τικίνιο και τη μεταγραφή του στην Μποταφόγκο, περιμένοντας τα γκολ που είχε στην Ευρώπη με την Πόρτο και τον Ολυμπιακό. 

Αποθεώνουν τον Τικίνιο στην Βραζιλία

Ο Τικίνιο είναι εδώ και μερικές μέρες και επισήμως παίκτης της Μποταφόγκο με τον Ολυμπιακό να συναινεί στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου έχοντας οικονομικά ανταλλάγματα που μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να φτάσουν και στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Βραζιλία θα περιμένουν τον έμπειρο σέντερ φορ να ξεπεράσει το πρόβλημα με τη θλάση από τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα, αλλά τα αφιερώματα για την δεινότητά του στο σκοράρισμα και την πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα παρατίθενται το ένα μετά το άλλο στα ΜΜΕ της πατρίδας του. Κυρίως με την Πόρτο βέβαια, αλλά και στη σεζόν του με τον Ολυμπιακό όπου είχε δεκατέσσερα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μποταφόγκο έψαχνε εδώ και καιρό έναν επιθετικό για να λύσει το πρόβλημά της στο γκολ, είχε κάνει τεράστια προσπάθεια για πάρει τον Εράν Ζάχαβι δίχως τελικά να τα καταφέρει, αλλά θεωρεί ότι με τον Τικίνιο είχε την ιδανική επιλογή. Ο 31χρονος φορ είχε παίξει στην Μποταφόγκο για μερικούς μήνες τη σεζόν 2010-11, ενώ από την Βραζιλία έκανε μεταγραφή στην Πορτογαλία (Νασιονάλ) το 2015. Επιστρέφει δηλαδή στο πρωτάθλημα της πατρίδας του έπειτα από επτά χρόνια.