Στη Σαουδική Αραβία ο Γκονζάλες που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο Άλβαρο Γκονζάλες που ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ετιφάκ.

Στη Σαουδική Αραβία ο Γκονζάλες που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας του ήταν ο Άλβαρο Γκονζάλες. Οι Πειραιώτες βρίσκονταν σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και μάλιστα φάνηκε πως υπήρξαν στιγμές που έφτασαν αρκετά κοντά.

Ο παίκτης που ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη τελικά δεν βρήκε την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε. Ούτε από την Ισπανία ήρθε η πρόταση που θα τον κρατούσε στη Γηραιά Ήπειρο. Έτσι ο ποδοσφαιριστής που από την 1η Αυγούστου έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Νασρ φαινόταν ο πιθανότερος προορισμός, όμως, τελικά όλα δείχνουν ότι επέλεξε την Ετιφάκ , η οποία του πρόσφερε 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την Ετιφάκ.

Για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον και η Μπεσίκτας, η οποία μάλιστα φαινόταν να είναι και ο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού. Τελικά ο Γκονζάλες δεν βρήκε την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με τον Ολυμπιακό πλέον να στρέφει αλλού την προσοχή του για στόπερ.