Σκάρπα: «Είναι η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στην Premier League»

Ο Βραζιλιάνος άσος Γκουστάβο Σκάρπα μίλησε στην πατρίδα του για την Αγγλία και την εθνική της χώρας του. 

Σκάρπα: «Είναι η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στην Premier League»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα μίλησε για την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Premier League, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει ότι η σελεσάο είναι ο επόμενος στόχος του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, αναμένεται να αποχωρήσει από την Παλμέιρας, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μέσω του Sportv του Globo Esporte σχολίασε την προοπτική να έρθει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στην Αγγλία λέγοντας:

«Όποιος με ξέρει, γνωρίζει πως το όνειρο μου πάντα ήταν να παίξω στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην Αγγλία. Άρχισα να το βρίσκω απίθανο αυτό να συμβεί βλέποντας τα χρόνια να περνούν. Όταν όμως μου δόθηκε η ευκαιρία, στα 28 μου, ήταν σουρεαλιστικό. Είναι η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στην Premier League», είπε αρχικά και στη συνέχεια εκθείασε τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα:

«Βιώνω την καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου και από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα έχω εξελιχθεί. Είναι δύσκολο να εγκαταλείψω την Παλμέιρας και κάτι τόσο μεγάλο που χτίσαμε με το κλαμπ, αλλά είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία».

Ο Σκάρπα έχει ακόμα έναν μεγάλο στόχο: Να παίξει στην εθνική Βραζιλίας.

«Με τον ίδιο τρόπο που ονειρευόμουν την Premier League, συνεχίζω να ονειρεύομαι και την συμμετοχή μου στην εθνική. Η αγορά εκεί ανοίγει περισσότερες πόρτες για τη σελεσάο. Όποιος παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ξέρει ότι του ανοίγουν οι πόρτες για την εθνική ομάδα και για άλλους συλλόγους. Νομίζω ότι αξίζει να ονειρευτεί κανείς μέχρι το τέλος».