«Σώθηκε» στο τέλος η Νότιγχαμ

Παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 μέχρι το 75', τα γκολ των Λόλεϊ και Μέρφι στο τελευταίο τέταρτο έδωσαν στη Φόρεστ τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μπέρμιγχαμ.

«Σώθηκε» στο τέλος η Νότιγχαμ

Αν και βρέθηκε «φάτσα» με την πρώτη της ήττα, η Νότιγχαμ Φόρεστ έδειξε χαρακτήρα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπέρμιγχαμ και με δύο «χτυπήματα» στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2 παραμένοντας έτσι αήττητη στο πρωτάθλημα της Championship.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν έτοιμοι για το «διπλό», καθώς προηγήθηκαν 0-2 με τέρματα των Γιούτκεβιτς (23') και Άνταμς (72'), όμως αρχικά ο Λόλεϊ σκόραρε δευτερόλεπτα -κυριολεκτικά- μετά την είσοδό του στο παιχνίδι στο 75' και ακολούθως ο Μέρφι στο 87' έγραψε το τελικό 2-2!

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς όπου η Φόρεστ σώζεται στα τελευταία λεπτά, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και μία εβδομάδα πριν στον εκτός έδρας αγώνα της με αντίπαλο τη Γουίγκαν.

Οι συνθέσεις:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Παντίλιμον, Φοξ, Ρόμπινσον, Φιγκεϊρέδο, Μπάιραμ (75' Λόλεϊ), Γουότσον (67' Όσμπορν), Κόλμπακ, Κας, Μέρφι, Σουντανί (56' Ζοάο Καρβάλιο), Ντίας.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Καμπ, Μόρισον, Ντιν, Κόλιν, Πέντερσεν, Κίφτενμπελντ, Μαγκομά (74' Σόλομον-Οταμπόρ), Γκάρντνερ, Πελετέιρο (85' Μαχόνεϊ), Γιούτκεβιτς, Μπογκλ (67' Άνταμς).