Γουλβς: Συμφώνησε στα 50 εκατομμύρια ευρώ με την Σπόρινγκ Λισαβόνας για τον Ματέους Νούνιες

Η Γουλβς συμφώνησε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την μεταγραφή του μέσου Ματέους Νούνιες για ένα ποσό που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Γουλβς: Συμφώνησε στα 50 εκατομμύρια ευρώ με την Σπόρινγκ Λισαβόνας για τον Ματέους Νούνιες

Οι προσωπικοί όροι δεν έχουν συμφωνηθεί ακόμη, αλλά η Γουλβς είναι αισιόδοξη για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας αξίας 45 εκατομμυρίων ευρώ συν 5 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Ο Ματέους Νούνιες προσέλκυσε επίσης ενδιαφέρον από τη Γουέστ Χαμ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, με τον προπονητή των "σφυριών" Ντέιβιντ Μόγιες να επιβεβαιώνει την Παρασκευή ότι ο σύλλογος του ανατολικού Λονδίνου είχε υποβάλει προσφορά για τον Πορτογάλο διεθνή.

Ο Μόγιες είπε: «Κάναμε μια προσφορά για αυτόν, αλλά επέλεξε να μην έρθει».

Ο Ματέους Νούνιες έπαιξε εναντίον της Γουλβς τον Ιούλιο, καθώς η ομάδα του Μπρούνο Λάζε ταξίδεψε στην Πορτογαλία ως μέρος της προετοιμασίας της για την νέα σεζόν.

Ο μέσος ξεκίνησε τη σεζόν σε καλή φόρμα για τη Σπόρτινγκ, σημειώνοντας ένα γκολ και μία ασίστ στα δύο πρώτα του παιχνίδια πρωταθλήματος.

Την περασμένη σεζόν, ο Νούνιες σημείωσε τέσσερα γκολ και έδωσε πέντε ασίστ καθώς η Σπόρτινγκ τερμάτισε δεύτερη στη Λίγκα της Πορτογαλίας.

Η Γουλβς επιστρέφει στη δράση το Σάββατο, όταν θα ταξιδέψει στην έδρα της Τότεναμ.