Κλοπ για Μπαρτσελόνα: «Το έχω πάθει κι εγώ με την πιστωτική μου»!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε από το «Kicker» για την μεταγραφική πολιτική της Μπαρτσελόνα παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και απάντησε με… καρφιά

Κλοπ για Μπαρτσελόνα: «Το έχω πάθει κι εγώ με την πιστωτική μου»!

Την ενόχλησή του με το δικό του ύφος για τον τρόπο που λειτουργεί η φετινή Μπαρτσελόνα στις μεταγραφικές της κινήσεις φέτος παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει έδειξε ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker».

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πώς γίνεται οι Καταλανοί να συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις και μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ αποκάλυψε μία προσωπική εμπειρία με πιστωτικές κάρτες.

Αναλυτικά όσα είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα στον «Kicker»:
«Δεν το καταλαβαίνω, για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν είμαι επαγγελματίας στα οικονομικά. Ο δεύτερος; Αν μου πουν εμένα ότι δεν έχω λεφτά, τότε δεν ξοδεύω άλλο.

Μου έχουν κόψει δύο φορές στο παρελθόν την πιστωτική μου κάρτα, ευτυχώς ήταν πριν από αρκετά χρόνια.

Παρακολουθώ την κατάσταση ως φίλαθλος και πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Θεωρώ την Μπαρτσελόνα ένα σπουδαίο κλαμπ τις τελευταίες δεκαετίες που βλέπω ποδόσφαιρο και ελπίζω να τους βγει.

Ο μόνος σύλλογος που ξέρω ότι πούλησε τα δικαιώματα του γηπέδου κι άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων είναι η Ντόρτμουντ, ο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε εμφανίστηκε τελευταία στιγμή και έσωσε την ομάδα. Και δεν ξέρω αν υπάρχει ένας Βάτσκε στην Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι όλες οι λίγκες ίδιες ως προς αυτά που συμφωνούνται. Η Μπάγερν είναι το ακριβώς αντίθετο παράδειγμα, παγκόσμιας κλάσης και σταθερή οικονομικά, γι' αυτό και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στον πλανήτη»