«Δεν φεύγει ο Χατζηδιάκος, ενδιαφέρον από Λέτσε, Ολυμπιακό, ΑΕΚ»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος θα μείνει στην ΑΖ όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της. Για ενδιαφέρον Λέτσε, Ολυμπιακού και ΑΕΚ κάνουν λόγο στην Ολλανδία. 

«Δεν φεύγει ο Χατζηδιάκος, ενδιαφέρον από Λέτσε, Ολυμπιακό, ΑΕΚ»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι αρχηγός και βασικό στέλεχος εδώ και χρόνια στην Άλκμααρ και οι οπαδοί της ανησυχούν μήπως παραχωρηθεί από την ολλανδική ομάδα, καθώς υπάρχουν ρεπορτάζ για σοβαρό ενδιαφέρον της Λέτσε, όπως και κρούσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΖ, Μαρκ Χούιμπερτς: « Το ματς με την Σπάρτα Ρότερνταμ ήταν το τελευταίο για τον Παντελή με την Άλκμααρ. Δεν θα το έλεγα. Δεν υπάρχει τίποτα μέχρι τώρα. Ήταν πράγματι μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε για δανεισμό, αλλά ο Παντελής έχει παίξει σχεδόν 200 ματς μαζί μας στο πρωτάθλημα, είναι βασικός στην Εθνική Ελλάδας, οπότε θα ήταν πολύ περίεργο να δώσουμε δανεικό έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο υπεύθυνος της ολλανδικής ομάδας.

Ο Χατζηδιάκος έχει συμβόλαιο με την Άλκμααρ έως το 2024 και οι Ολλανδοί θα συζητούσαν μόνο σε σοβαρό ενδιαφέρον για πώλησή του, αλλά με σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα.