Τσέλσι - Τότεναμ: Άνοιξαν βεντέτα Τούχελ - Κόντε (vid)

Βεντέτα άνοιξαν Αντόνιο Κόντε και Τόμας Τούχελ στο παιχνίδι Τσέλσι - Τότεναμ 2-2, για την 2η αγωνιστική της Premier League.

Τσέλσι - Τότεναμ: Άνοιξαν βεντέτα Τούχελ - Κόντε (vid)

Οι δύο άνδρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, όταν ο Ιταλός κινήθηκε προς το μέρος του Γερμανού στο πρώτο γκολ της Τότεναμ, τη στιγμή που οι «Μπλε» διαμαρτύρονταν ότι η φάση ξεκίνησε από φάουλ.

Στο 2-1 ο Τούχελ πανηγύρισε περνώντας επιδεικτικά μπροστά από τον Κόντε, ενώ το αποκορύφωμα της κόντρας ήταν η στιγμή της χειραψίας μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τούχελ δεν άφηνε το χέρι του Κόντε, ζητώντας του να τον κοιτάξει στα μάτια. Ο Κόντε αντέδρασε και λίγο έλειψε οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Όπως, παίκτες και μέλη των δύο ομάδων μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε το περιστατικό και τους απέβαλε με κόκκινη κάρτα (κίτρινη είχαν και οι δύο από την έντονη λογομαχία στο γκολ, με το οποίο η Τότεναμ ισοφάρισε 1-1).

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο προπονητές προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το περιστατικό, γνωρίζοντας ότι τους περιμένει τιμωρία από την ομοσπονδία...

Ο Τόμας Τούχελ επιμένει ότι δεν υπάρχει «κανένα πρόβλημα» ανάμεσα σε αυτόν και τον Αντόνιο Κόντε, ενώ ο Ιταλός είπε ότι «αν υπάρχει πρόβλημα, αυτό είναι ανάμεσα σε μένα και εκείνον, όχι για τους άλλους».