Τεν Χαγκ: «Αν μείνω τέσσερα χρόνια θα φέρω τίτλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε με σιγουριά πως αν μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει τίτλο.

Τεν Χαγκ: «Αν μείνω τέσσερα χρόνια θα φέρω τίτλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως μαζί του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζήσει ξανά ένδοξες ημέρες. Τον Ολλανδό προπονητή δεν τον έχει πάρει από κάτω η εντός έδρας ήττα από τη Μπράιτον, ενώ είναι βέβαιος πως μέσα στην επόμενη τετραετία θα κατακτήσει τίτλο με τη Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά ο Τεν Χαγκ μίλησε:

«Αν κάτσω εδώ τέσσερα χρόνια, είμαι πολύ σίγουρος πως θα πάρουμε έναν τίτλο. Δεν μπορώ να ζητήσω από τους φιλάθλους να είναι υπομονετικοί-ελπίζω πως θα είναι-επειδή θέλουν να δουν μία ομάδα νικήτρια και γι' αυτό είμαι εγώ εδώ, αλλά πρέπει να την δημιουργήσω. Όμως, η διαδικασία παίρνει χρόνο, έτσι είναι και δεν αλλάζει».

Για την ήττα από την Μπράιτον ανέφερε: «Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπράιτον και μας τιμώρησαν. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί στο ξεκίνημα της σεζόν, επειδή θα κάνουμε λάθη».

Για τον αγώνα με την Μπρέντφορντ: «Είναι μία φύσικαλ και δυνατή ομάδα, καλά οργανωμένη, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να είμαστε καλοί».

Για την χρησιμοποίηση του Έρικσεν: «Ο Κρίστιαν είναι ένας πολυλειτουργικός παίκτης που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έτσι, αυτός μπορεί να παίξει πιο βαθιά, αλλά και πολύ ψηλά και με τους δύο αυτούς τρόπους να έχει εξαιρετική επίδραση στο παιχνίδι, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που περιμένω από κείνον».

Για την πραγματοποίηση περισσότερων μεταγραφών: «Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες για να μπούμε στην σεζόν, αυτό είναι ξεκάθαρο, χρειαζόμαστε δυνατότερη ομάδα στο κέντρο, αλλά και στα τμήματα της επίθεσης. Όπως είδατε την περασμένη εβδομάδα, ο Μαρσιάλ ήταν εκτός και δεν είχαμε έναν καλό αντικαταστάτη κι έτσι δυσκολευτήκαμε. Έτσι, χρειαζόμαστε αυτό το βάθος όταν έχουμε τραυματισμούς και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες και οι παίκτες δεν έχουν επανέλθει για το επόμενο ματς».