Η πρώτη «κούπα» της χρονιάς στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο περσινός πρωταθλητής Απόλλων Λεμεσού νίκησε στο Super Cup της Κύπρου, την κυπελλούχο Ομόνοια με 2-0

Η πρώτη «κούπα» της χρονιάς στον Απόλλωνα Λεμεσού

Το Super Cup στην Κύπρο κατέκτησε ο πρωταθλητής της περσινής σεζόν Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος στο στάδιο της Λάρνακας νίκησε την κυπελλούχο Ομόνοια με 2-0.

Ο Απόλλων άνοιξε στο σκορ στο 12’ όταν από λάθος πάσα του Μίλετιτς προς τον Μπασιρού, οι «γαλάζιοι» έκλεψαν την μπάλα και ο Νταμπό έκανε το 1-0. Το συγκρότημα της Λεμεσού στο 45’ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ψύχας απέκρουσε ο Φαμπιάνο. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μαυρία από τον Φαμπιάνο.

Η Ομόνοια ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και στο 64’ είχε δοκάρι μετά από ανάποδο ψαλίδι του Μπεζούς. Όμως στο 72’ ο Βα υπό πίεση έκανε το σουτ και πέτυχε το 2-0, μετά από πάσα του Πίττα. Στο 79’ η Ομόνοια είχε δεύτερο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γιούτσε.

Στο 80’ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φιλιώτης και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Θεουλής, Καλογήρου και Γεωργίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δημητρίου, Φιλιώτης, Π. Αρτυματάς (61′ Πεϊμπέρν), Β. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Κολ (62′ Μπα), Σαχάρ, Βα (84′ Καμπράλ), Ψύχας (85′ Ρομπέρζ, Νταμπό (50’ Πίττας), Γιάνγκα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς (73′ Παπουλής), Γιούστε, Λανγκ, Λέτσγιακς, Χαραλάμπους (72′ Ντίσκερουντ), Μπασιρού, Μπρούνο, Μάταβζ (59′ Μπεζούς), Κακουλλής (73′ Πάρκερ).