Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλεσε «γέρο» τον Φλορεντίνο Πέρεθ ζητώντας σεβασμό για τον «CR7»

Η επίκληση από τον Φλορεντίνο Πέρεθ της ηλικίας του Κριστιάνο Ρονάλντο αρνούμενος να τον επαναφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε την οργή της αδερφής του Πορτογάλου, Κάτια Αβέιρο που τον αποκάλεσε «γέρο» απαιτώντας «σεβασμό» για τον αδερφό της...

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλεσε «γέρο» τον Φλορεντίνο Πέρεθ ζητώντας σεβασμό για τον «CR7»

Τι ήταν ν' απαντήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης, που του είπε, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, να ξαναπάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο «Πάλι; Είναι 38...»

Ο πρόεδρος των «μερένγκες» έπεσε στο στόμα της αδερφής του Πορτογάλου αστέρα η οποία τον ...στόλισε κανονικά!

Η Κάτια Αβέιρο, άλλωστε, είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου λειτουργεί ως... κυβερνητική εκπρόσωπος του αδερφού της, υπερασπίζοντας τον, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καταφέρεται εναντίον του, «αντίπαλου δέους», Λέο Μέσι.

Το σχόλιο, λοιπόν του διοικητικού ηγέτη των Καστιγιάνων για τον «CR7» δεν άρεσε στην Κάτια Αβέιρο η οποία, σχολιάζοντας το, στο Ιnstagram, ...ξιφούλκησε εναντίον του αποκαλώντας τον «γέρο» κι απαιτώντας σεβασμό!

«Είναι 38, αλλά μπορεί να πηδήξει σε ύψος 2 μέτρων και να μείνει εκεί για 3 λεπτά και δεν έχει καθόλου λίπος. Δείξε λίγο σεβασμό γέρο, είσαι 75 χρονών», έγραψε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.