Γκλάσνερ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε άλλο επίπεδο»

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ, απένειμε τα εύσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup.

Γκλάσνερ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε άλλο επίπεδο»

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και απένειμε τα εύσημα στους «μερένγκες» για τη νίκη τους (2-0) στο ευρωπαϊκό Super Cup.

«Δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά έχουμε εξελιχθεί σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα (σ.σ. ήττα 6-1 από την Μπάγερν). Πέτυχαν το πρώτο γκολ από κόρνερ και ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα να το αποδεχθεί, γιατί είχαμε παίξει πολύ καλά μέχρι τότε», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «αετών» και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη στην εστία και άξιζε να νικήσει. Δεν ήμασταν καλοί στην τελευταία πάσα και στην τελική σέντρα. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτούς τους τομείς. Η σημερινή απόδοση, μού δίνει αισιοδοξία για τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά απέναντι σε τέτοιου είδους αντίπαλο, δεν είναι αρκετή. Είναι κάτι που με απογοητεύει μέσα μου, αλλά πρέπει να το αποδεχθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε άλλο επίπεδο και το ξέραμε».