Μπαρτσελόνα: «Πέσιμο» οπαδών στον Φρένκι Ντε Γιονγκ για να μειώσει τον μισθό του!

Έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα οπαδοί περίμεναν τον Φρένκι Ντε Γιονγκ και-  κατά την είσοδο του - με ...γαλλικά του ζήτησαν να μειώσει τον μισθό του, για να βοηθήσει την ομάδα να δηλώσει τις μεταγραφές της...

Μπαρτσελόνα: «Πέσιμο» οπαδών στον Φρένκι Ντε Γιονγκ για να μειώσει τον μισθό του!

Δεν κράτησε και πολύ η ευφορία, λόγω των μεταγραφών, στην Μπαρτσελόνα αφού ούτε οι πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου επαρκούν για την δήλωση των 5 μεταγραφών (Κεσιέ, Κρίστενσεν, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Κουντέ) και τις ανανεώσεις των Σέρχι Ρομπέρτο και Ντεμπελέ.

Παρότι το Σάββατο (13/08) ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην La Liga ο Τσάβι δεν ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει αφού χρειάζονται και μειώσεις απολαβών των υπαρχόντων παικτών για να κατέβει το ποσό που καταβάλλει η ομάδα στους ποδοσφαιριστές της στα προαπαιτούμενα της διοργανώτριας.

Ενώ οι διοικούντες είναι συζητήσεις με τους Πικέ και Σέρχιο Μπούσκετς, σχετικά, το θέμα του Φρένκι Ντε Γιονγκ - που αρνείται όχι μόνο να κατεβάσει τις απολαβές του αλλά και να μεταγραφεί - έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Έτσι μικρή ομάδα τους περίμενε τον Ολλανδό, διεθνή, μέσο, έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και του επιτέθηκαν φραστικά, ζητώντας του να μειώσει τις οικονομικές απολαβές του.

«Μείωσε τον μισθό σου, μαλ...», του φώναξαν οι φίλοι των Καταλανών καθώς έμπαινε στο προπονητήριο

Λέτε ν' αλλάξει στάση ο 25χρονος μετά το «πέσιμο»;