Λουκάκου: «Μέσα σ’ ένα χρόνο έχουν ξεχάσει τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο»

Ο Ρομέλου Λουκάκου αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για τις εμφανίσεις του στην Τσέλσι την περασμένη σεζόν, αλλά και την απόφασή του να επιστρέψει στην Ίντερ.

Λουκάκου: «Μέσα σ’ ένα χρόνο έχουν ξεχάσει τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο»

Στην απόφασή του να γυρίσει στην Τσέλσι πέρσι το καλοκαίρι, αλλά και την κριτική που δέχτηκε για τις εμφανίσεις του στον σύλλογο του Λονδίνου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός μετά από μία σεζόν στους «μπλε» επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στην Ίντερ, με την οποία τη διετία 2019-21 είχε καταγράψει 64 γκολ και 16 ασίστ σε 95 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η σεζόν στην Τσέλσι μού έδωσε περισσότερα κίνητρα για να τα πάω καλύτερα από πριν. Νομίζω ότι μέσα σ’ ένα χρόνο όλοι έχουν ξεχάσει κάποια πράγματα που μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Αυτό με θυμώνει. Αυτό θυμό έχει και η ομάδα, που δεν κέρδισε πέρυσι: όλοι μαζί ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα και να φέρουμε κάτι στο σπίτι.

Είχα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στην Τσέλσι, γιατί όταν ήμουν νέος, ήταν η ομάδα μου για 11 χρόνια. Είχα την ευκαιρία να επιστρέψω εκεί και να σκεφτώ ότι ήμουν ο πρωταγωνιστής, αλλά δεν ήταν έτσι. Τον Μάρτιο, όταν έμαθα ότι υπήρχε η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ίντερ, δεν είπα τίποτα, αλλά προς το τέλος της σεζόν κάναμε εξαιρετική δουλειά με τον σύλλογο και μπόρεσα να επιστρέψω.

Σκέφτομαι μόνο στο τέλος της σεζόν, οπότε μετά το τελευταίο παιχνίδι άρχισα να σκέφτομαι μόνος την κατάστασή μου. Είδα ότι ως παίκτης με την Ίντερ τα πήγα καλά, η σεζόν στην Τσέλσι ήταν δύσκολη για μένα. Δεν είχα καμία αμφιβολία, γι’ αυτό πήρα την απόφαση να επιστρέψω εδώ», σημείωσε ο διεθνής άσος.