Ομόνοια: Διάψευση για Καρλίτος, ισχύει η πρόταση για Λοβέρα

Η Ομόνοια διαψεύδει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Καρλίτος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε και για την υπόθεση του Λοβέρα

Ομόνοια: Διάψευση για Καρλίτος, ισχύει η πρόταση για Λοβέρα

Για τον προγραμματισμό κι ό,τι αφορά στην Ομόνοια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού», ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για τους Καρλίτος και Ντιούφ είπε: «Δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν. Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις. Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους».

Και πρόσθεσε για τον σχεδιασμό και τον Λοβέρα: «Σε μια μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν λες ποτέ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά. Δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι τέλος Αυγούστου τι μπορεί να γίνει. Το ενδιαφέρον μας υφίσταται για τον Λοβέρα, αλλά εμείς προχωράμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας. Ο προγραμματισμός μας δεν γίνεται για να προλάβουμε κάποιους αγώνες, αλλά για όλη τη σεζόν και το μέλλον της ομάδας. Δεν γίνεται για το Σούπερ Καπ ή τους αγώνες με τη Γάνδη π.χ.. Στόχος μας ήταν να κλείσει το ρόστερ. Σε όλο τον κόσμο γίνονται μεταγραφές τέλη Αυγούστου, δεν λέω ότι θα γίνει αυτό και στην Ομόνοια αυτό, αλλά προσπαθούμε».