Αντσελότι για Μπενζεμά: «Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν»

Στη Συνέντευξη Τύπου για το ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ κόντρα στην Άιντραχτ, ο Κάρλο Αντσελότι έπλεξε το εγκώμιο του Καρίμ Μπενζεμά. 

Αντσελότι για Μπενζεμά: «Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν»

Απολαυστικός ήταν ο Κάρλο Αντσελότι στη Συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στη Άιντραχτ για λογαριασμό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Δείτε τι δήλωσε αναλυτικά:

Για τη πιθανότητα κατάκτησης του Σούπερ Καπ: «Έχουμε τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και έχουμε αυτοπεποίθηση. Το Champions League μάς έδωσε πολλές ελπίδες και θέλουμε αυτή τη στιγμή να συνεχιστεί.»

Για τους παίκτες του, προεξάρχοντος του Μπενζεμά: «Έχουμε μια καλή λίστα με επιθετικούς: Μπενζεμά, Μαριάνο, Ασένσιο, Αζάρ, Βίνι και Ροντρίγκο. Είναι φυσιολογικό ότι όταν λείπει ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, αυτό επηρεάζει την ομάδα. Είναι αδύνατον να αντικαταστήσεις τον Καρίμ, δεν υπάρχει άλλος παίκτης στον κόσμο σαν αυτόν.»

Για την περσινή σεζόν και τη σχέση του με τη νίκη:

«Πέρυσι ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, δεν κέρδισα ποτέ το Champions League και το πρωτάθλημα την ίδια χρονιά. Η χημεία μεταξύ των βετεράνων και των νέων ήταν καθοριστική. Οι παίκτες το πέτυχαν με πνεύμα, συμπεριφορά, ποιότητα, εμπειρία και ενθουσιασμό. Χάρη σε αυτό καταφέραμε κάτι σημαντικό.

Το να κερδίζω είναι πάντα ξεχωριστό, αν κερδίζω χαίρομαι και αν χάνω στεναχωριέμαι. Τα στατιστικά δεν έχουν σημασία, το σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τους παίκτες»