Αλέγκρι: «Θα μας κάνει καλό η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα αντιδράσει μετά την βαριά ήττα (0-4) στο φιλικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλέγκρι: «Θα μας κάνει καλό η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης»

Αισιόδοξος για την πορεία της Γιουβέντους παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρά την ήττα της ομάδας του με το βαρύ 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε φιλικό παιχνίδι.

«Αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει μόνο καλό. Ήμασταν κουρασμένοι, καθώς έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις μετά την επιστροφή μας από την Αμερική. Η Ατλέτικο είναι σίγουρα σε πιο προχωρημένο στάδιο από εμάς στην προετοιμασία της αλλά δεν υπάρχει ακόμα δικαιολογία. Η μόνη λύση είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε για την έναρξη της σεζόν κόντρα στη Σασουόλο.

Πρέπει να βρούμε τα θετικά από τις αρνητικές καταστάσεις, έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε, πάνω από όλα ψυχικά. Γνωρίζουμε ότι όταν υπάρχουν τρεις βαθμοί προς διεκδίκηση, η νοοτροπία μας θα είναι διαφορετική. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες, έχουμε όλη την ποιότητα και τις δυνατότητες που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, να είμαστε πιο αποφασισμένοι», σημείωσε σχετικά.