Coppa Italia: Η Μόντενα απέκλεισε τη Σασουόλο - Προκρίθηκαν Τζένοα, Κρεμονέζε και Μπολόνια

Η Μόντενα απέκλεισε με 3-2 τη Σασουόλο, ενώ οι Τζένοα, Κρεμονέζε και Μπολόνια με τη σειρά τους πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας.

Coppa Italia: Η Μόντενα απέκλεισε τη Σασουόλο - Προκρίθηκαν Τζένοα, Κρεμονέζε και Μπολόνια

Η Μόντενα έκανε την έκπληξη στο φετινό Κύπελλο Ιταλίας καθώς, ύστερα από μία μεστή εμφάνιση, άφησε εκτός συνέχειας τη Σασουόλο. Ο Φαλτσινέλι μόλις στο 11ο λεπτό έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Μόστι στο 30' και στο 52' αντίστοιχα να κάνει τρία τα τέρματα της Μόντενα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Σασουόλο κατάφερε να μειώσει προσωρινά χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Μπεράρντι, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Αϊχάν διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Με το ίδιο σκορ η Τζένοα προκρίθηκε εις βάρος της Μπενεβέντο στη φάση των «32» της διοργάνωσης. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γκούντμουντσον (35', 45') και Κόντα (με πέναλτι στο 64') αντίστοιχα.

H Kρεμονέζε ξεπέρασε το εμπόδιο της Τερνάνα με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 60' ο Κουαλιάτα. Από την πλευρά της η Μπολόνια νίκησε με 1-0 την Κόσεντζα.