Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0: Καταλανικό σόου μ' άνοιγμα «μπλαουγκράνα» ...λογαριασμού του «Λέβα» (vid)!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε για το «Τουρνουά Γκάμπερ» της Μεξικάνικης Πούμας με 6-0 με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στα «μπλαουγκράνα», ενώ έδωσε και δύο ασίστ στον Πέδρι!

Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0: Καταλανικό σόου μ' άνοιγμα «μπλαουγκράνα» ...λογαριασμού του «Λέβα» (vid)!

Εορταστικό ήταν το κλίμα στην Βαρκελώνη το βράδυ της Κυριακής αφού η Μπαρτσελόνα στο ετήσιο «Τουρνουά Γκάμπερ» (σ. στην μνήμη του ιδρυτή της Χανς Γκάμπερ) επικράτησε της Πούμας με το ευρύ 6-0.

Τα φώτα όλα έπεσαν πάνω στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στα «μπλαουγκράνα» (στο 3ο λεπτό) ανοίγοντας το σκορ ενώ είχε ένα δοκάρι και δύο ασίστ που μετέτρεψε σε γκολ ο Πέδρι.

Μάλιστα ο Πολωνός πήρε το βραβείο του MVP του αγώνα.

Τα υπόλοιπα τέρματα των Καταλανών (που είχαν κι άλλα δύο δοκάρια κι... αναριθμήτες ευκαιρίες) οι Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ και Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Στο ματς ντεμπουτάρισε ο νεαποκτηθείς Κουντέ, ενώ έλειψε λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής ο Κρίστενσεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του φιλικού υπήρξε, κατά τα ειωθότα της Μπάρτσα, παρουσίαση της ομάδας της νέας περιόδου (παρότι οι μεταγραφές της δεν έχουν ολοκληρωθεί, όπως κι οι αποχωρήσεις άλλωστε...) αλλά και τιμητικές εκδηλώσεις προς τον Ντάνι Άλβες που μετά από δύο θητείες στην Βαρκελώνη η τελευταία το προηγούμενο εξάμηνο επέστρεψε ως παίκτης των Μεξικάνων.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (61' Πένια), Σέρχι Ρομπέρτο (61' Ντεστ), Αραούχο (61' Κούντε), Έρικ Γκαρσία (46' Πικέ), Μπαλντέ (46' Άλμπα), Γκάβι (46' Κεσιέ), Μπούσκετς (46' Νίκο), Πέδρι (46' Φρένκι Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (46' Ομπαμεγιάνγκ), Λεβαντόφσκι (60' Ντεπάι), Ραφίνια (46' Φάτι)