Γιουβέντους – Ατλέτικο 0-4: Μαδριλένικο πάρτι στο Τορίνο με χατ-τρικ του Μοράτα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε τη Γιουβέντους σε φιλικό στο Τορίνο με το εμφατικό 4-0, με τον Άλβαρο Μοράτα να πετυχαίνει χατ-τρικ σε βάρος της πρώην ομάδας του.

Γιουβέντους – Ατλέτικο 0-4: Μαδριλένικο πάρτι στο Τορίνο με χατ-τρικ του Μοράτα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 4-0 τη Γιουβέντους σε φιλική αναμέτρηση στο Τορίνο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στους «ροχιμπλάνκος» μετά τον δανεισμό του στους «μπιανκονέρι». Ο 29χρονος επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ σε βάρος της πρώην ομάδα και οδήγησε τους Μαδριλένους στο θετικό αποτέλεσμα, λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, ωστόσο λόγω της τεταμένης κατάστασης στο Ισραήλ οι δύο ομάδες αποφάσισαν τελικά να αναμετρηθούν σε άλλη έδρα και πιο συγκεκριμένα στο «σπίτι» της «Γηραιάς Κυρίας» στο Τορίνο.

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 10’ από ασίστ του Φέλιξ, ο οποίος μάλιστα απέτυχε να σκοράρει σε πέναλτι στο 40’. Τρία λεπτά αργότερα όμως (43’), ο Μοράτα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και έγραψε το 0-2 για την Ατλέτικο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62’ ήρθε τελικά και το 0-3 για τους «ροχιμπλάνκος» με τον Μοράτα να πετυχαίνει χατ-τρικ. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 91’ ο Κούνια.

Η Γιουβέντους ξεκινά την πορεία στη Serie A στις 15 Αυγούστου εναντίον της Σασουόλο, ενώ η Ατλέτικο αρχίζει τη σεζόν της στη La Liga την ίδια μέρα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Χετάφε.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τσέσνι (46’ Περίν), Μπονούτσι (46’ Γκάτι), Ντανίλο (68’ Ρουγκάνι), Α. Σάντρο (46’ Ντε Σίλιο), Μπρέμερ, Ντι Μαρία (70’ Ροβέλα), Λοκατέλι, Ζακάρια (46’ Ραμπιό), Φατζόλι (46’ Μιρέτι), Σουλέ, Βλάχοβιτς

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Γκρμπιτς, Σάβιτς (67’ Κοντογκμπιά), Ρεϊνίλντο (73’ Χερμόσο), Μολίνα (69’ Βας), Βίτσελ, Νίγκεθ (69’ Λόντι), Κόκε, Λεμάρ (69’ Κορέα), Γιορέντε (73’ Κούνια), Μοράτα (68’ Καράσκο), Φέλιξ (69’ Γκριεζμάν)