Σλόβαν Μπρατισλάβας: Άνετη νίκη με rotation πριν από Ολυμπιακό

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας με αρκετές αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού νίκησε στην έδρα της με 3-0 την Σκάλιτσα για το πρωτάθλημα Σλοβακίας και πέρασε στην κορυφή. 

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Άνετη νίκη με rotation πριν από Ολυμπιακό

Την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες του σλοβακικού πρωταθλήματος (όλες εντός έδρας) πέτυχε η Σλόβαν Μπρατισλάβας, λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-1 για την πρόκριση μιας εκ των δύο ομάδων στα play off του Europa League. Με καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και με ψυχολογία στα ύψη για το ευρωπαϊκό ματς, καθώς βρίσκεται πια στην κορυφή της λίγκας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού νίκησε με 3-0 την Σκάλιτσα, με τον Βλάντιμιρ Βάις να κρατά αρκετούς βασικούς στον πάγκο. Είχε στην ενδεκάδα τέσσερις από αυτούς που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και εν συνεχεία έδωσε ρυθμό και σε άλλους.

Η Σλόβαν είχε δυσκολίες στο πρώτο μέρος και βρήκε το γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιάρομιρ Ζμρχαλ να αξιοποιεί τη σέντρα του Άγκμπο. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά για να καθαρίσει το ματς και στο 52' ο Ιβάν Σάπονιτς αξιοποίησε το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε για το 2-0. Στο 66' η Σλόβαν βρήκε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Ντάβιντ Χρντσαρ που από προσπάθεια του Μούσταφιτς έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Κίτρινη κάρτα πήρε ο Κάσια στο 68'.

Η σύνθεση της Σλόβαν:

Τσόβαν, Χρντσαρ, Κάσια (84' Κανκάβα) , Βόετ, Λόβατ, Άγκμπο, Μούσταφιτς, Ζμρχαλ (58' Μεντβέντεφ), Γκριν (58' Ραμίρες), Γκάβριτς (40' Μπαρσεγιάν), Σάπονιτς (84' Μέντβεντ)