Άιντραχτ Φρανφκούρτης - Μπάγερν Μονάχου 1-6: Εξ-αέρωσε τον ανταγωνισμό από την πρεμιέρα!

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου έστειλε μήνυμα προς τους ανταγωνιστές της ότι παρά τα 10 σερί πρωταθλήματα παραμένει ...πεινασμένη και ...κατάπιε την Άιντραχτ  στο εναρκτήριο ματς της Bundesliga με το εκκωφαντικό 6-1 στη Φρανκφούρτη!

Άιντραχτ Φρανφκούρτης - Μπάγερν Μονάχου 1-6: Εξ-αέρωσε τον ανταγωνισμό από την πρεμιέρα!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε η Μπάγερν Μονάχου θα κάνει έναν ακόμη υγιεινό περίπατο για την κατάκτηση της «σαλατιέρας» της Μπουντεσλίγκα

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, παρότι προέρχεται από 10 σερί κατακτήσεις, παρότι έχασε τον κορυφαίο της σκόρερ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έστειλε εκκωφαντικό...μήνυμα προς τους ανταγωνιστές της ότι πολύ δύσκολα θα την αποκαθηλώσουν.

Εξ-αέρωσε την κάτοχο του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 6-1 εκτός έδρας στο εναρκτήριο ματς της νέας Bundesliga.

H ομάδα του Νάγκελσμαν έκανε ...πλάκα στους «αετούς» ...ξεπουπουλιάζοντας τους.

Στο 10λεπτο το σκορ ήταν 0-2 (5' Κίμιχ, 10' Παβάρ) και πριν το ημίωρο (29') 0-3 από τέρμα του Μανέ (πρώτο του στη Γερμανία).

Το ματς είχε ήδη ...τελειώσει με την Μπάγερν να φτάνει στο 0-5 πριν την αναπαύλα (35' Μουσιάλα, 43' Γκνάμπρι).

Κι αν οι γηπεδούχοι που στις 10 Αυγούστου δίνουν Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης μείωσαν με τον Μουάνι (64') ο Μουσιάλα με το 2ο προσωπικό του τέρμα (83') διαμόρφωσε το τελικό σκορ.