Λέστερ: Χωρίς Περέιρα για έξι μήνες, δεν πάνε πουθενά Μάντισον και Φοφανά!

Ο, μάνατζερ της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, ανακοίνωσε ότι ο Ρικάρντο Περέιρα θα μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού για 6 μήνες κι ότι οι Μάντισον και Φοφανά δεν φεύγουν παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων

Λέστερ: Χωρίς Περέιρα για έξι μήνες, δεν πάνε πουθενά Μάντισον και Φοφανά!

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της (Κυριακάτικης) πρεμιέρας της Λέστερ στην νέα Premier League, κόντρα στην Μπρέντφορντ, ο μάνατζερ της Μπρένταν Ρότζερς είχε μια δυσάρεστη ανακοίνωση να κάνει.

Όπως ενημέρωσε ο 49χρονος τεχνικός, ο τραυματισμός που υπέστη ο Ρικάρντο Περέιρα στον αχίλλειο τένοντά του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, αφού θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν έξι μήνες.

Εν τω μεταξύ ο Βρετανός τεχνικό αναφέρθηκε και στην μεταγραφολογία που θέλει τους Τζέιμς Μάντισον και Γουέσλεϊ Φοφανά να αποχωρούν από την ομάδα του, διαψεύδοντας κάθε τέτοιο ενδεχόμενο:

«Κανείς από τους δύο δεν είναι προς πώληση. Είναι πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς. Είμαστε σε μία κατάσταση στην οποία πρέπει να αποχωριστούμε κάποιους παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δώσουμε τους πολυτιμότερούς μας».