Ο Ρόνι Λόπες επέστρεψε στις προπονήσεις της Σεβίλλης

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Σεβίλλης προπονείται ο Ρόνι Λόπες, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζει κάτι όσον αφορά στο μέλλον του.

Ο Ρόνι Λόπες επέστρεψε στις προπονήσεις της Σεβίλλης

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο τον Ρόνι Λόπες, αλλά δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς. Ούτε καν τέθηκε θέμα διαπραγμάτευσης με τη Σεβίλλη για να αποκτήσει τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος επί της ουσίας φάνηκε στα play off του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Γιουλέν Λοπετέγκι δεν έχει τον ποδοσφαιριστή στα πλάνα του. Μάλιστα τόσο καιρό δεν προπονούνταν με την υπόλοιπη ομάδα. Από την Τετάρτη (3/8), όμως τα δεδομένα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού άλλαξαν.

Ο Λόπες προπονείται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα και υπό τις οδηγίες του Λοπετέγκι. Αυτό, ωστόσο δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι όσον αφορά στο μέλλον του. Ο παίκτης παραμένει εκτός πλάνων, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μπει στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι να βρεθεί σύλλογος να τον αγοράσει. Ο Ρόνι Λόπες κατέχει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του κλαμπ, αφού κόστισε 25 εκατ. ευρώ.