Γκαλτιέ: «Ρενάτο Σάντσες κι άλλες τρεις προσθήκες!

Ο νέος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ότι περιμένει ακόμη τρεις μεταγραφές, πλην εκείνης του Ρενάτο Σάντσες που είναι ήδη στα ...σκαριά!

Γκαλτιέ: «Ρενάτο Σάντσες κι άλλες τρεις προσθήκες!

Τέσσερις ακόμη προσθήκες, στην Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου., προανήγγειλε ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η μία εξ αυτών είναι γνωστή κι απλά ο νέος τεχνικός της ομάδας του Παρισιού την επιβεβαίωσε.

Πρόκειται για εκείνη του Ρενάτο Σάντσες, από την Λιλ, που μοιάζει... δρομολογημένη με τον Γκαλτιέ να γνωστοποιεί πως έχει η κατάσταση και να μιλά για τον Πορτογάλο χαφ σαν να είναι παίκτης των Παριζιάνων:

«Ο Ρενάτο Σάντσες αναμένεται να έρθει το απόγευμα της Πέμπτης. Υπήρχε η ευκαιρία να πάρουμε έναν παίκτη που γνώριζε την Ligue 1 και είναι πολύ υψηλού επιπέδου και τον πήραμε

Είναι ένας παίκτης που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με αυτούς που έχουμε στο ρόστερ μας. Είνα εκρηκτικός, ξέρει να κινείται ανάμεσα στις γραμμές και ανεβάζει το επίπεδο της επίθεσής μας.

Δεν έκανε προετοιμασία με την Λιλ και συνεπώς είναι λίγο πιο πίσω σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του»,

Ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Νις είπε ότι περιμένει ακόμη τρεις προσθήκες. Χωρίς όμως να δώσει ονόματα (και...διευθύνσεις)!

«Περιμένουμε τρεις ακόμα παίκτες, αν αργήσουμε θα είναι δύσκολο μετά. Ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής εργάζονται για αυτό. Θέλω συγκεκριμένο αριθμό παικτών στο ρόστερ μου, που είναι υψηλού επιπέδου, που να εγγυώνται μία συγκεκριμένη απόδοση σε όλη τη σεζόν, ώστε να δημιουργούν έναν υγιή ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού.

Δεν ξέρω πότε θα έρθουν, αλλά ξέρω πως ο σύλλογος κάνει τα πάντα για να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Όλα αυτά δύο μέρες πριν την έναρξη της Ligue 1.

Σημειώνεται πως η Παρί έχει πραγματοποιήσει ήδη τρεις μεταγραφές αποκτώντας τους Βιτίνια, Εκιτικέ και Μουκιέλε ενώ για να προσθέσει κάποιους άλλους στο ρόστερ θα χρειάζεται να αποδεσμεύει πρώτα, για να είναι εντάξει με τα οικονομικά της

Οι Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Λεάντρο Παρέδες βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών με πιθανούς προορισμούς Ρόμα και Γιουβέντους αντίστοιχα.