Μέρτενς σε φίλους της Νάπολι: «Δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν...»

Ο Ντρίες Μέρτενς δεν θα συνεχίσει στην Νάπολι μετά από 9 χρόνια στην ομάδα κι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των «παρτενοπέι» αποχαιρέτισε τους φίλους της ομάδας του Ιταλικού Νότου υποσχόμενος σε ανάρτηση του... επιστροφή!

Μέρτενς σε φίλους της Νάπολι: «Δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν...»

Έπειτα από εννιά χρόνια Νάπολι και Ντρίες Μέρτενς θα βαδίσουν χωριστούς δρόμους κι ο Βέλγος που δέθηκε, όσο λίγοι, με την ομάδα και τον κόσμο της αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό VIDEO τους φίλους των «παρτενοπέι».

Ο 35χρονος -πρώτος σκόρερ στα χρονικά της ομάδας του Ιταλικού Νότου (148 γκολ σε 397 ματς όλων των διοργανώσεων)- κατέθεσε την αγάπη που έχει για τον σύλλογο και την πόλη, ενώ τόνισε πως η αποχώρησή του δεν έγινε όπως θα ήθελε (αφού δεν τα βρήκε με τη διοίκηση στο οικονομικό για ανανέωση), αφήνοντας, όμως, ανοικτή την... πόρτα της επανόδου:

«Αγαπητοί Ναπολιτάνοι, ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά δεν ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν να πω αντίο. Αυτή η πόλη με έχει υιοθετήσει, με αγάπησε και με στήριξε. Τα ρεκόρ και οι νίκες θα μείνουν στα βιβλία, αλλά οι άνθρωποι θα είναι πάντα στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γιος μου Τσίρο γεννήθηκε εδώ.

Για 9 χρόνια η Νάπολη ήταν η γη μου, η πόλη έγινε κομμάτι μου και αποφάσισα να κρατήσω το σπίτι μου στον Κόλπο. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες: δεν τελείωσε όπως θα ήθελα, αλλά για μένα δεν είναι ένα αντίο, είναι ένα "τα λέμε σύντομα". Νάπολι, αλλά πόσο πολύ το διασκεδάσαμε...».