Ο αποχαιρετισμός, με... Μasia, του Μινγκέθα στην Μπαρτσελόνα!

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της ένταξης του (άνευ τιμήματος...) στην Θέλτα για τα επόμενα 4 χρόνια ο 23χρονος Όσκαρ Μινγκέθα αποχαιρέτισε με συγκινητική ανάρτηση του την Μπαρτσελόνα. Την μόνη ομάδα της καριέρας του μέχρι πρότινος...

Ο αποχαιρετισμός, με... Μasia, του Μινγκέθα στην Μπαρτσελόνα!

Μετά από 15 χρόνια στην Μπαρτσελόνα (σ. από τα τμήματα υποδομής της) ο Όσκαρ Μινγκέθα μετακόμισε στην Θέλτα για τα επόμενα 4 χρόνια.

Δεν θα μπορούσε ο 23χρονος, διεθνής αμυντικός ν' αφήσειτους «μπλαουγκράνα» πετώντας μαύρη πέτρα πίσω του.

Το έκανε μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Εκεί ευχαρίστησε τον Καταλανικό σύλλογο, που του έδωσε την ευκαιρία να γίνει επαγγελματίας ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ρόναλντ Κούμαν, τον προπονητή με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα.

«Μετά από 15 χρόνια πρέπει να αποχαιρετήσω τον σύλλογο που με είδε να μεγαλώνω και με έκανε αυτό που είμαι. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους, προπονητές, παίκτες, φυσιοθεραπευτές, διοικητικούς παράγοντες, εκπαιδευτές στην Masia, στον Κούμαν που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρό μου να παίξω με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και σε όλους τους ανθρώπους που έβαλαν το λιθαράκι τους για μένα.

Έμεινα πολύ ευτυχισμένος και θα είμαι πάντα ευγνώμων! Ευχαριστώ φίλοι της Μπαρτσελόνα!!», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του.

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα διατηρεί ποσοστό 50% σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του, αλλά και δικαίωμα επαναπόκτησης του παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρθηκε κι η ΑΕΚ αλλά κατέληξε άνευ τιμήματος στην ομάδα του Βίγκο.