Ντε Λαουρέντις: «Μην μου μιλάτε για Αφρικανούς»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε πως δύσκολα θα παίξει ξανά στη Νάπολι Αφρικανός ποδοσφαιριστής.

Ντε Λαουρέντις: «Μην μου μιλάτε για Αφρικανούς»

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά στη Νάπολι ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να πληρώνει ποδοσφαιριστές που στα μέσα της σεζόν φεύγουν για να παίξουν στο Κόπα Άφρικα.

Για να αποκτήσει Αφρικανό παίκτη θα πρέπει να συμφωνήσει ότι δεν θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή στη Νάπολι υπάρχουν δύο Αφρικανοί, ο Νιγηριανός Οσιμέν και ο Καμερουνέζος Ανγκισά. Πέρσι η Νάπολι έχασε στα μέσα της σεζόν τον Κουλιμπαλί.

«Τους είπα παλικάρια, μη μου μιλάτε άλλο για Αφρικανούς! Τους λατρεύω, αλλά είτε υπογράφουν κάτι που επιβεβαιώνει ότι θα αποχωρήσουν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, είτε διαφορετικά μεταξύ αυτού του τουρνουά, των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική, αυτοί οι παίκτες δεν είναι ποτέ διαθέσιμοι. Είμαστε οι ηλίθιοι που πληρώνουμε μισθούς μόνο για να τους στέλνουμε σε όλο τον κόσμο να παίζουν για άλλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.