Μπάγερν σε Λεβαντόφσκι: «Σε ευχαριστούμε γι' αυτά τα 8 καταπληκτικά χρόνια»

Η Μπάγερν ευχαρίστησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο «Λέβα». 

Μπάγερν σε Λεβαντόφσκι: «Σε ευχαριστούμε γι' αυτά τα 8 καταπληκτικά χρόνια»

«Σε ευχαριστούμε γι' αυτά τα 8 καταπληκτικά χρόνια. Ό,τι καλύτερο για το μέλλον», έγραψε στα social media η Μπάγερν δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μεγάλου Πολωνού επιθετικού με τα τρόπαια που κέρδισε στους Βαυαρούς.

Νωρίτερα, ο νέος επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπάγερν και το προσωπικό του συλλόγου κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψης στο Μόναχο.

«Όλα είναι καλά. Τους συνάντησα όλους και τους ευχαρίστησα», είπε ο Λεβαντόφσκι στην τηλεόραση του Sky από το αυτοκίνητό του πριν απομακρυνθεί από τα γραφεία του συλλόγου. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι πήρα εδώ και τι έζησα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα», είπε. «Η περασμένη εβδομάδα ήταν λίγο περίπλοκη, αλλά μερικές φορές αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Ο Λεβαντόφσκι κέρδισε σχεδόν όλους τους εγχώριους και διεθνείς τίτλους συλλόγων με την Μπάγερν, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πρωταθλημάτων, τριών Κυπέλλων Γερμανίας, το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μεταξύ άλλων. Είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών της Bundesliga πίσω από τον αείμνηστο Γκερντ Μίλερ.