Έρικσεν: «Είχα απορρίψει τρεις φορές τη Μάντσεστερ»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποκάλυψε πως είχε δεχθεί τρεις φορές πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις είχε απορρίψει.

Έρικσεν: «Είχα απορρίψει τρεις φορές τη Μάντσεστερ»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Κρίστιαν Έρικσεν αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα τρεις φορές στο παρελθόν, αλλά είχε απορρίψει τις προτάσεις που του είχαν γίνει.

Ο διεθνής Δανός τόνισε πως όσο ήταν στην Τότεναμ είχε μιλήσει με τους Φαν Χάαλ, Μουρίνιο και Σόλσκιερ που ήταν στη Γιουνάιτεντ, αλλά είχε επιλέξει να μη δεχτεί την πρόταση να μετακομίσει στο "Όλντ Τράφορντ".

«Όταν ήμουν στους Spurs, μίλησα με κάθε προπονητή που ήταν εδώ, στη Γιουνάιτεντ, για να δω ποια ήταν η κατάσταση. Για μένα, τότε δεν ήταν η ώρα να μετακομίσω. Ήμουν στους Spurs για πολύ καιρό και ήθελα να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό, έτσι πήγα στην Ίντερ και κατέληξα να περάσω υπέροχα. Αλλά τότε προφανώς κάτι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι και αυτό άλλαξε την επαγγελματική πορεία που είχα στο μυαλό μου, έτσι επέστρεψα στην Αγγλία, πρώτα στη Μπρέντφορντ. Το να είμαι εδώ [στη Γιουνάιτεντ] είναι κάτι που δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί πριν από ένα χρόνο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε», είπε ο Έρικσεν και συνέχισε:

«Οι Σπερς δεν ήρθαν ποτέ με κάποια πρόταση, οπότε δεν με ενδιέφερε να επιστρέψω στην Τότεναμ εκείνη την εποχή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ θετική και είχα καλές συζητήσεις μαζί τους. Ήταν πολύ θετικό το κλίμα από τα πρώτα τηλεφωνήματα».