Ρόμα: Δίνει 7 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια στον Μπελότι

Η Ρόμα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αντρέα Μπελότι και ήρθαν στο φως τα στοιχεία της πρότασης που έχουν κάνει οι "τζιαλορόσι" στον 28χρονο επιθετικό. 

Ρόμα: Δίνει 7 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια στον Μπελότι

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ελπίζει η Ρόμα πως θα καταφέρει να "κλείσει" την μεταγραφή του Αντρέα Μπελότι ο οποίος είναι ελεύθερος από τον Ιούνιο όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Τορίνο.

Η κάτοχος του Conference League προσφέρει στον Ιταλό συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με οψιόν ανανέωσής για ακόμη έναν χρόνο, με απολαβές 2,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο μπορεί να φτάσει τα 3,5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους.

Ο Μπελότι και η γυναίκα του, που είναι και μάνατζέρ του, σκέφτονται σοβαρά να αποδεχτούν την πρόταση και θα απαντήσουν μέσα στην εβδομάδα. Στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι αισιόδοξοι πως θα γίνει αποδεκτή η πρόταση και θέλουν να δουν τον «κόκορα» στην κορυφή της επίθεσης με τον Τάμι Έιμπραχαμ.

Μπορεί η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ να ενδιαφέρθηκαν με ζέση για τον Μπελότι, ωστόσο ο 28χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να παραμείνει στην Serie A.