Τσέλσι: Πάει για διπλό «χτύπημα» με Ντάμφρις και Φοφανά

Η Τσέλσι κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ουέσλεϊ Φοφανά από τη Λέστερ και του Ντένζελ Ντάμφρις της Ίντερ.

Τσέλσι: Πάει για διπλό «χτύπημα» με Ντάμφρις και Φοφανά

Η Τσέλσι σκοπεύει να συνεχίσει να ενισχύεται καθώς πλησιάζει η νέα σεζόν της Premier League, με τους Ουέσλεϊ Φοφανά και Ντένζελ Ντάμφρις να βρίσκονται μεταξύ των στόχων της.

Η Λέστερ πιστεύεται ότι αποτιμά τον κεντρικό αμυντικό Φοφανά σε ένα ποσό που κυμαίνεται από 80 έως 85 εκατομμύρια £ (97 εκατομμύρια έως 103 εκατομμύρια ευρώ), αλλά η Τσέλσι ελπίζει ότι αυτό θα μπορούσε να μειωθεί προσφέροντας παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Δεδομένου ότι η ομάδα των Μίντλαντς δεν επιθυμεί να πουλήσει κάποιον που είναι βασικός στα σχέδιά τους, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και λέγεται ότι είναι χαρούμενος στο King Power Stadium, θα είναι μια δύσκολη μεταγραφή για την Τσέλσι ή οποιονδήποτε άλλο μνηστήρα να ολοκληρώσει αυτή τη στιγμή.
Όμως το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας είναι σταθερό και το ίδιο ισχύει και για τον 26χρονο Ολλανδό διεθνή Ντάμφρις.

Η Ίντερ πρέπει να μαζέψει χρήματα αυτό το καλοκαίρι -ιδιαίτερα αφού οι συνομιλίες με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μίλαν Σκρίνιαρ σταμάτησαν λόγω των απαιτήσεών της- και ο θαυμασμός της Τσέλσι για τον δεξιό ακραίο μπακ είναι έντονος.

Έχουν ήδη δημιουργήσει επαφές με την ιταλική ομάδα αυτό το καλοκαίρι για τον δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου.

Οι προσπάθειές τους να στρατολογήσουν τον Φοφανά και τον Ντάμφρις δεν είναι υπόθεση του ενός ή του άλλου — αλλά και των δύο.