Βιγιαρεάλ: Η άσεμνη χειρονομία του Έμερι σε Άγγλους φιλάθλους (vid)

O Ουνάι Έμερι δεν είχε όρεξη για αστεία με Άγγλους οπαδούς που τον περίμεναν για αυτόγραφα και φωτογραφίες μετά το φιλικό της Βιγιαρεάλ με τη Σαουθάμπτον και αντέδρασε με εκνευρισμό...

Βιγιαρεάλ: Η άσεμνη χειρονομία του Έμερι σε Άγγλους φιλάθλους (vid)

Ο Ουνάι Έμερι βρέθηκε ξανά στην Αγγλία το Σάββατο (30/7) για το φιλικό της Βιγιαρεάλ με τη Σαουθάμπτον στο «St Mary's», περίπου τρία χρόνια μετά το τέλος της θητείας του στο νησί ως προπονητής της Άρσεναλ.

Μετά το τέλος του ματς, αρκετοί Άγγλοι φίλαθλοι τον περίμεναν έξω από το γήπεδο για φωτογραφίες και αυτόγραφα, ωστόσο όταν κάποιοι εξ αυτών άρχισαν τα πειράγματα, ο 50χρονος κόουτς έδειξε ότι δεν είχε όρεξη για... πολλά πολλά.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους ζήτησε από τον Ισπανό προπονητή να πει «good evening» (καλησπέρα) με τη χαρακτηριστική προφορά του, τη φράση δηλαδή με την οποία ξεκινούσε πάντοτε τις δηλώσεις του ως τεχνικός της Άρσεναλ.

Η ιδέα δεν... πολυάρεσε στον Έμερι, ο οποίος προέβη σε μια άσεμνη χειρονομία, δείχνοντας ότι δεν είχε διάθεση για αστεία! Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο: