Σαλιχάμιτζιτς: «Λεβαντόφσκι, όταν φεύγεις μην κλείνει την πόρτα με τον πισινό σου!»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, απάντησε στη ρήση Λεβαντόφσκι («βλακείες») για το ότι διέδιδαν οι άνθρωποι των «Βαυαρών» πως έφυγε λόγω επαφής με τον Χάαλαντ με μια παρομία: «Όταν φεύγεις, μην κλείνεις την πόρτα με τον πισινό σου...»

Σαλιχάμιτζιτς: «Λεβαντόφσκι, όταν φεύγεις μην κλείνει την πόρτα με τον πισινό σου!»

Ότι το «διαζύγιο» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν ...βελούδινο ήταν γνωστό.

Μόνο που φαίνεται πως κι οι δύο πλευρές έχουν «ράμματα για τη γούνα» της άλλης και εκ του μακρόθεν ανταλλάσουν λεκτικά «πυρά».

Την αρχή έκανε ο Πολωνός που είπε ότι τα όσα διέδιδαν οι άνθρωποι των Βαυαρών για εκείνον και την πρόθεση του να φύγει γιατί είχαν επαφές με τον Χάαλαντ (πριν καταλήξει στην Μάντσεσετερ Σίτι) είναι «βλακείες».

Οι πρωταθλητές Γερμανίας απάντησαν στον 34χρονο στράικερ, δια στόματος του, αθλητικού τους διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς με μια παροίμια.

«Ο πατέρας μου, μου έλεγε πως όταν φεύγεις, δεν κλείνεις ποτέ την πόρτα με τον πισινό σου. Είναι σε καλό δρόμο για να το κάνει αυτό»

Μάλιστα ο Βόσνιος είπε ότι θα μιλήσει και στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, σχετικά(«Θα μιλήσουμε σίγουρα στον Λαπόρτα για τη συμπεριφορά του Λεβαντόβσκι, την επόμενη φορά που θα τον δούμε. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που είπε ο παίκτης»)

Δήλωση αν μη τι άλλο παράξενη, αφού ή υπονοοεί ότι τα λεγόμενα «Λέβα» εκπορεύονται από την Βαρκελώνη, ή ότι πρέπει να του επιβληθούν πειθαρχικά μέτρα για την σχέση του με την... πρώην ομάδα του!