Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νίκη με ανατροπή πριν τον Ολυμπιακό

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και νίκησε την Μιχαλόβιτσε με 4-2

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νίκη με ανατροπή πριν τον Ολυμπιακό

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο η Σλόβαν Μπρατισλάβας νίκησε με ανατροπή την Μιχαλόβιτσε με 4-2, αν και μέχρι το 60' ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Το ματς ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Σλοβάκικου πρωταθλήματος και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League, πανηγύρισε ένα δύσκολο τρίποντο.

Η Σλόβαν ήταν αρκετά διπρόσωπη αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά αμυντικά κενά και σε δύο από τις τρείς επιθέσεις της Μιχαλόβιτσε δέχθηκε γκολ. Αρχικά με τον Κανού στο 8' και μετά με τον Πένα στο 45'.


Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο η Σλόβαν ήταν κυρίαρχη και αρχικά στο 60' μείωσε σε 1-2 με τον Μπαρσεγιάν και 13 λεπτά μετά (στο 73' συγκεκριμένα) ο Γκρίν ισοφάρισε σε 2-2.

Η Σλόβαν πίεσε και δικαιώθηκε στο 83' αφού ο Αγκμπό γύρισε το ματς σε 3-2 για να μπει το κερασάκι στην τούρτα για την μεγάλη ανατροπή με αυτογκόλ ο Γέραμπεκ που έγραψε το τελικό 4-2.

Την ερχόμενη Πέμπτη (4/8) για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.