Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ο Χάαλαντ κάνει ντεμπούτο με τα χρώματα της Σίτι, στον πάγκο βρίσκεται ο Νούνιες για τη Λίβερπουλ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πήγαν «χέρι-χέρι» την περσινή σεζόν με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κατακτά την Premier League και εκείνη του Γιούργκεν Κλοπ το FA Cup.

Έτσι, τίθενται απόψε (19:00, Cosmote Sport 1 HD) για το Community Shield στο «Κινγκ Πάουερ» της Λέστερ, καθώς στο Γουέμπλεϊ θα διεξαχθεί ο τελικός του Euro Γυναικών.

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην11άδα της θα ξεκινήσει η Σίτι το ματς. Ο Νορβηγός επιθετικός πήρε το χρίσμα από τον Πεπ και έτσι στο σημερινό ματς θα κάνει και το ντεμπούτο του με τα «γαλάζια».

Αναλυτικά η 11άδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Άκε, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Σίλβα, Μαχρέζ, Χάλαντ, Γκρίλις.

Στον αντίποδα, ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε στον πάγκο το νέο απόκτημα, Ντάργουιν Νούνιες ενώ κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Άντριαν καθώς ο Άλισον είναι τραυματίας. Θυμίζουμε πως εκτός δράσης είναι και ο Κώστας Τσιμίκας που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Αναλυτικά οι έντεκα των «ρεντς»: Άντριαν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Ντίαζ, Σαλάχ, Φιρμίνιο.