Τσάβι: «Θέλω τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, του αξίζει μια δεύτερη θητεία!»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, παρότι παραδέχθηκε ότι θα ήθελε τον Λιονέλ Μέσι υπό τις οδηγίες του θύμισε ότι δεν είναι θέμα της παρούσης, αφού έχει συμβόλαιο, αλλά τόνισε ότι του αξίζει μια δεύτερη θητεία στους Καταλανούς.

Τσάβι: «Θέλω τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, του αξίζει μια δεύτερη θητεία!»

Μετά τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα που δήλωσε τις προάλλες ότι θα ήθελε να δει τον Λιονέλ Μέσι να τελειώνει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα» κι ο τεχνικός του Καταλανικού συλλόγου, Τσάβι Ερνάντεθ, μπήκε στην ...συζήτηση παραδεχόμενος την επιθυμία του για επιστροφή του Αργεντινού (ρέκορντμαν συμμετοχών, γκολ κι ασίστ της Μπάρτσα)!

Παρότι τόνισε ότι του αξίζει μια δεύτερη θητεία αναγνώρισε ότι δεν είναι ζήτημα της παρούσης αφού έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν όπου υπέγραψε περίπου ένα χρόνο πριν:

«Το είχα πει και πιο πριν πως είναι ουτοπία να μιλάμε τώρα για τον Μέσι. Μακάρι να μην είχε τελειώσει ποτέ η θητεία του. Νομίζω ότι του αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, μία τελευταία ευκαιρία, όμως αυτό είναι για του χρόνου. Έχει συμβόλαιο.

Τον θέλω στην Μπαρτσελόνα, ναι...», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι.

Ο πρώην συμπαίκτης του Μέσι μίλησε και για τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Ζιλ Κουντέ και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι:

«Είμαι χαρούμενος με την άφιξή του, θα μας δώσει πολλές επιλογές. Μπορεί να παίξει ως μπακ, όπως και ο Αραούχο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα παίζει όποιος είναι καλύτερος», δήλωσε αναφορικά με τον Γάλλο σέντερ μπακ, ενώ για τον Πολωνό φορ πρόσθεσε ότι: «Κάνει τη διαφορά παρόλο που δεν έχει βάλει γκολ. Έχει ευκαιρίες γιατί είναι πάντα σε καλή θέση. Είναι κορυφαίος».

Ερωτηθείς τέλος για τους στόχους του με τους μπλαουγκράνα τη φετινή σεζόν, είπε: «Δεν φοβάμαι την πίεση, την βίωσα ως παίκτης. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τιτλους. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, θα υπάρχουν απουσίες και τραυματισμοί μέσα στη σεζόν».