Λεβαντόφσκι: «Είπαν πολλές βλακείες στην Μπάγερν για την αποχώρηση μου!»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τόνισε ότι ακούστηκαν «πολλές βλακείες» από πλευράς Μπάγερν μετά την αποχώρηση του σχετικά με τους λόγους της, ενώ διέψευσε ότι σχετίζεται με το ενδιαφέρον των «Βαυαρών» για τον Χάαλαντ... 

Λεβαντόφσκι: «Είπαν πολλές βλακείες στην Μπάγερν για την αποχώρηση μου!»

Από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, πλέον, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρέθηκε να εξηγεί γιατί άφησε την Μπάγερν Μονάχου όπου αγωνιζόταν για 8 χρόνια (κι είχε ένα ακόμη έτος συμβολαίου...) διαψεύδοντας με κατηγορηματικό, αλλά και ελάχιστα διπλωματικό τρόπο, ότι η απόφαση του σχετίζεται με το ενδιαφέρον των «Βαυαρών» για τον Χάαλαντ (πριν εκείνος καταλήξει στην Μάντσεστερ Σίτι).

Μάλιστα ο 34χρονος Πολωνός τόνισε ότι «πολλές βλακείες» ακούστηκαν από πλευράς των πρωταθλητών Γερμανίας για τους λόγους που τον οδήγησαν στην μετακίνηση στην Βαρκελώνη...

«Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Χάαλαντ. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική, ακόμη κι όταν κάτι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη.

Αλλά αν το ερώτημα είναι για το αν η απόφασή μου να φύγω οφείλεται στο ενδεχόμενο να πήγαινε στη Μπάγερν Μονάχου, τότε όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μου είπαν την αλήθεια. Για μένα είναι πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμείνω αληθινός και ίσως για λίγους ανθρώπους αυτό ήταν το πρόβλημα.

Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωσα και είδα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από την Μπάγερν και να ενταχθώ στην Μπαρτσελόνα», τόνισε μεταξύ άλλων για να προσθέσει με νόημα:

«Όσο συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου, σαφώς και ήταν μέρος της πολιτικής τους.

Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για το λόγο που μπορεί να με πουλήσει σε άλλη ομάδα, ήταν δύσκολο να το εξηγήσουν στους φιλάθλους. Είπαν πολλές βλακίες για εμένα, αλλά στο τέλος ήξερα ότι οι οπαδοί ακόμη και τώρα με στηρίζουν...»